Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین – اکرم شعبانی؛ در معاملات روز گذشته افزایش یکباره تقاضای طلا، قیمت‌ها را در بازار تکان داد. همچنین کاهش شاخص دلار آمریکا به نفع بازار فلزات گرانبها عمل کرد. بر این اساس طلای آتی دسامبر با ۳۵.۹۰ دلار افزایش به قیمت ۱۷۹۵ دلار در هر اونس و نقره آتی دسامبر در بازار کومکس نیویورک با ۰.۶۴۶ دلار افزایش به قیمت ۲۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱۶ دلار در هر اونس معامله شد.

تمرکز بازار در میانه هفته معاملاتی بر روی گزارش شاخص قیمت مصرف‌کننده ایالات متحده در ماه سپتامبر بود که نسبت به ماه آگوست ۰.۴ درصد و نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵.۴ درصد افزایش یافته است. این در حالی است که پیش‌بینی‌ها از افزایش ۰.۳ درصدی نسبت به ماه پیش و ۵.۳ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر می‌داد. اگرچه شاخص دلار آمریکا پس از انتشار گزارش شاخص قیمت مصرف‌کننده اندکی افزایش یافت اما در ادامه روز، روند کاهشی در پیش گرفت. افزایش هزینه‌های انرژی و تنگناهای زنجیره تامین در هفته‌های اخیر، معامله‌گران و سرمایه‌گذاران را بیش از پیش بر روی چشم‌انداز تورم در ماه‌های آینده متمرکز کرده است. فدرال رزرو به زودی داده‌های گزارش شاخص قیمت مصرف‌کننده را مورد بررسی دقیق قرار خواهد داد چرا که بر این اساس در مورد زمان کاهش خرید ماهانه اوراق قرضه دولتی (کاهش کمی) تصمیم گیری خواهد کرد.

شاخص‌های سهام ایالات متحده روز گذشته در ابتدای معاملات روند کاهشی در پیش گرفته اما در پایان معاملات افزایشی شدند. به زعم تحلیل‌گران روند نوسانی بازارهای سهام موجب شده تا تقاضا در بازار فلزات گرانبها افزایش یابد.

(نمودار روند حرکت ۲۴ ساعته قیمت طلا)

از دیدگاه فنی، روند صعودی معاملات آتی طلا به مزیت فنی کلی کوتاه مدت بازگشته است. قیمت‌ها درحال‌حاضر در نمودارهای میله‌ای روزانه به وضوح در روند صعودی نوظهور قرار دارند. هدف بعدی صعودی قیمت طلا دستیابی به سطح مقاومت ۱۸۰۰ دلار در هر اونس و هدف بعدی نزولی قیمت‌ها رسیدن به زیر سطح حمایتی و کمترین سطح قیمت معاملات ماه سپتامبر یعنی ۱۷۲۱.۱۰ دلار در هر اونس است. سطح مقاومت نخست طلا در بالاترین سطح قیمت معاملات روز گذشته یعنی ۱۷۹۷.۴۰ دلار در هر اونس و سطح مقاومت دوم ۱۸۰۰ دلار در هر اونس است. سطح حمایتی نخست طلا ۱۷۸۲.۴۰ دلار در هر اونس و سطح حمایتی دوم ۱۷۷۰ دلار در هر اونس عنوان شده است.

(نمودار روند حرکت ۲۴ ساعته قیمت نقره)

روند نزولی معاملات آتی نقره دسامبر همچنان از مزیت فنی کلی کوتاه مدت برخوردار است. با این حال افزایش قیمت روز گذشته بر روند معاملاتی و نمودارهای روزانه هم تاثیرگذار بوده است. هدف بعدی صعودی قیمت نقره دستیابی به سطح مقاومت فنی ۲۴ دلار در هر اونس و هدف بعدی نزولی قیمت‌ها رسیدن به زیر سطح حمایتی و کمترین سطح قیمت معاملات ماه سپتامبر یعنی ۲۱.۴۱ دلار در هر اونس است. سطح مقاومت نخست نقره در بالاترین سطح قیمت معاملات روز گذشته یعنی ۲۳.۲۸۵ دلار در هر اونس و سطح مقاومت دوم در ۲۳.۵۰ دلار در هر اونس عنوان شده در حالی که سطح حمایتی نخست نقره بر روی ۲۲.۷۵ دلار در هر اونس و سطح حمایتی دوم بر روی ۲۲.۵۰ دلار در هر اونس قرار گرفته است. 

پربیننده ترین ثبت نام ایران خودرو (لینک و جزییات جدید) باکو راه ایران در خزر را می‌ بندد؟/ ابهام بزرگ تقسیم‌ بندی خزر قیمت پژو پارس ۳۸۵ میلیون تومان شد (۱۴۰۰/۷/۲۰) کوییک ۲۳۲ میلیون تومان شد (۱۴۰۰/۷/۲۱) ثبت نام ایران خودرو ( لینک دنا پلاس توربو اتوماتیک )

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: طلای جهانی دلار در هر اونس و سطح سطح قیمت معاملات سطح مقاومت سطح حمایتی روز گذشته هدف بعدی قیمت ها بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۸۶۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی قیمت دلار ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ / خواب کاهش دلار تعبیر می‌شود؟

به گزارش صدای ایران از تجارت‌نیوز، قیمت دلار در دو هفته ابتدایی اردیبهشت، مجموعاً ۴۶۰۰ تومان کاهش ارزش پیدا کرده است. روند نزولی قیمت اسکناس آمریکایی با فروکش کردن زمینه‌های تنش نظامی میان ایران و اسرائیل آغاز شد. دلار طی هفته‌های اخیر با افت پلکانی در کریدور ششم عقب‌نشینی کرد و حتی در کف کریدور ششم نیز معامله شد. در آخرین معامله نقدی روز پنجشنبه دلار در پله هفتم از کانال ابتدایی کریدور ششم به کار خود پایان داد.

اخبار سیاسی سیگنال مساعد به بازار‌ها داد

موضوع سفر محمدرضا فرزین رئیس کل بانک مرکزی به عربستان و اظهار امیدواری مسئولان مربوطه نسبت به این سفر، روند کاهشی قیمت دلار را در بیشتر روز‌های هفته گذشته رقم زد. از سوی دیگر احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد، روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت با انتشار تصویری از جلسه با همتای عربستانی خود اعلام کرد: «گفت‌وگوی بسیار سازنده‌ای انجام شد و فیصل ابراهیم با هر پنج پیشنهاد ایران موافقت و بر تدوین نقشه راه همکاری‌های اقتصادی بخش دولتی-خصوصی و سرعت در اجرای آن تاکید کرد.»

این اظهارات، جو مثبتی در میان معامله‌گران ایجاد کرد؛ علاوه بر آن برخی فعالان اقتصادی این رخداد‌ها را کورسوی امیدی برای کاهش فشار‌های اقتصادی و ارزی تعبیر می‌کنند و امیدوارند آینده بهتری در پرتو تعاملات منطقه‌ای در انتظار تهران باشد.

از سوی دیگر، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، هفته گذشته اعلام کرد «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از ششم تا هفتم ماه مه (۱۷ تا ۱۸ اردیبهشت) برای دیدار با مقامات بلندپایه ایرانی به ایران سفر می‌کند.

خواب کاهش دلار تعبیر می‌شود؟

در همین راستا معامله‌گران کاهشی بازار امید دارند در هفته سوم اردیبهشت اسکناس دلار به کریدور ۵۰ هزار تومانی برگردد؛ اما به نظر می‌رسد سیگنال‌هایی که روانه بازار می‌شود تاثیری یکی دو روزه در بازار دارند. کارشناسان اقتصادی کف قیمت دلار را محدوده ۵۱ تا ۵۲ هزار تومانی می‌دانند. آنها معتقدند با وجود اینکه نهاد سیاست‌گذار تلاش دارد قیمت دلار به پله‌های بالاتر کریدور ۵۰ هزار تومانی ورود نکند، اما تمایلی نیز به برگشت به کانال ۴۰ هزار تومانی ندارد.

درهم در کانال ۱۶ هزار تومانی بسته شد

قیمت درهم روز پنجشنبه ۱۴ اردیبهشت بدون تغییر و با قیمت رقم ۱۶ هزار و ۹۰۰ تومانی معامله شد. تتر روی رقم ۶۱ هزار و ۹۰۰ تومانی ایستاد.

قیمت پوند انگلیس در آخرین معامله هفته گذشته با کاهش ۲۰۰ تومانی روی رقم ۷۷ هزار و ۱۰۰ بسته شد. یورو نیز روز پنجشنبه در کف کانال ۶۶ هزار تومانی به کار خود پایان داد.

گفتنی است اسکناس و حواله دلار در دو روز پایانی هفته گذشته تغییر قیمت نداشتند. اسکناس دلار با رقم ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان و حواله دلار با رقم ۴۱ هزار و ۳۷۶ تومان عرضه شد.

دیگر خبرها

  • زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • پیش بینی قیمت دلار ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ / خواب کاهش دلار تعبیر می‌شود؟
  • طلای جهانی پس رفت
  • شیب تند کاهش قیمت خودرو در بازار / ریزش سنگین پژو پارس
  • نقره و خودروهای برقی/ نقش فلز نقره در صنعت انرژی‌های تجدیدپذیر!
  • پیش‌بینی جالب یک فعال بازار درباره قیمت طلا در هفته آینده/ طلا و سکه چه قیمت‌هایی را تجربه می‌کنند؟
  • یک پیش‌بینی از آینده بازار سکه /سکه‌های کوچکتر تغییر فاز دادند
  • تک‌روی سکه‌های کوچکتر نسبت به سایر قطعات/ سکه‌های حراجی به بازار نیامده است
  • قیمت دلار در بازار باز هم پایین تر می آید؟
  • سرمایه‌گذاران این بازار بیشترین زیان را دیدند/ دلار به کانال ۵۰ هزار تومان باز می‌گردد؟